Aktivitetstracker

Garmin Vivofit 3

SE MERE

Garmin Vivosmart HR

SE MERE

Garmin Vivosport

SE MERE

Fitbit Charge 2

SE MERE

Garmin Vivosmart 3

SE MERE

Fitbit Alta HR

SE MERE

Garmin Vivofit 4

SE MERE

Garmin Vivoactive HR

SE MERE

TomTom Touch Cardio

SE MERE

Garmin Vivofit 2

SE MERE

Polar A370

SE MERE

Fitbit Flex 2

SE MERE

Fitbit Charge 3

SE MERE

Polar Loop 2

SE MERE

Beurer AS 80

SE MERE

Huawei Band 2

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit V2

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit V1

SE MERE

iHealth AM3

SE MERE

Beurer AS 81

SE MERE

Garmin Vivosmart 4

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit V3

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit V4

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit Lite

SE MERE

Kom godt i gang med en aktivitetstracker

Aktivitetstrackere er elektroniske enheder (for det meste ure), som holder øje med dine daglige aktiviteter. I løbet af dagen indsamler aktivitetstrackeren forskellige informationer. Ved slutningen af dagen får du dermed et overskud over, hvor mange skridt du har taget, og hvilket mål, du har nået.

Aktivitetstrackere til alle typer

Aktivitetstrackere var engang mest populære blandt sportsfolk, men i dag ejer stort set hver anden person en aktivitetstracker.

Selvom du måske ikke er så aktiv en person, så kan en aktivitetstracker for eksempel minde dig om, at du lige skal rejse dig op fra din lænestol og gå en tur. Aktivitetstracker kan motivere dig til rigtig mange fysiske aktiviteter.

Multifunktionelt eller simpel aktivitetstracker?

Der findes så mange forskellige slags aktivitetstrackere nu om dage, at det kan være uoverskueligt at finde den helt rette tracker til netop dig. Nogle af de bedste aktivitetstrackere kan købes online.

Nogle aktivitetstrackere er multifunktionelle, det vil sige, at de indeholder forskellige features såsom pulsmåler, søvnovervågning, barometrisk højdemåler og integreret betalingsfunktion for at nævne nogle stykker.

Andre aktivitetstrackere er mere simple i det. Her taler vi om ure med de helt basale funktioner såsom skridttæller og stopwatch. Nogle mennesker vil mene, at disse simple ure er nogle af de bedste aktivitetstrackere, man kan få.

Generelt set, hvad enten der er tale om en multifunktionelt aktivitetstracker eller ej, så er en aktivitetstracker en god måde at holde styr på dine aktiviteter.

Få det meste ud af din aktivitetstracker

Køb af aktivitetstrackere varierer meget fra person til person. Én ting er dog sikker: de fleste har et formål, når de køber en aktivitetstracker.

For at få det meste ud af din aktivitetstracker, er det derfor vigtigt at få sat nogle konkrete mål. Disse mål kunne være at gå mindst 14.000 skridt om dagen. Hvad enten du er en sportsentusiast eller en lænestol-varmer, så det er vigtigt, at du får dig bevæget dig mindst 30 minutter om dagen – og en aktivitetstracker kan kun gøre det nemmere for dig!