Aktivitetsarmbånd

Garmin Vivofit 3

SE MERE

Garmin Vivosmart HR

SE MERE

Garmin Vivosport

SE MERE

Fitbit Charge 2

SE MERE

Garmin Vivosmart 3

SE MERE

Fitbit Alta HR

SE MERE

Garmin Vivofit 4

SE MERE

Garmin Vivoactive HR

SE MERE

TomTom Touch Cardio

SE MERE

Garmin Vivofit 2

SE MERE

Polar A370

SE MERE

Fitbit Flex 2

SE MERE

Fitbit Charge 3

SE MERE

Polar Loop 2

SE MERE

Beurer AS 80

SE MERE

Huawei Band 2

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit V2

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit V1

SE MERE

iHealth AM3

SE MERE

Beurer AS 81

SE MERE

Garmin Vivosmart 4

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit V3

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit V4

SE MERE

Sportsbuddy Veryfit Lite

SE MERE

Aktivitetsarmbånd gør det nemmere for dig at komme i form

I dag er aktivitetsarmbånd blevet utrolige populære både blandt børn og voksne. Et aktivitetsarmbånd giver dig blandt andet mulighed for at måle dine skridt, tid, kalorier og puls.

Det er nemt at komme i gang med et aktivitetsarmbånd. Armbåndene har som regel en app, som kan downloades direkte fra din smartphone. Med din smartphone kan du hermed forbinde dit aktivitetsarmbånd og dermed holde øje med alle dine aktiviteter.

Aktivitetsarmbånd med pulsmåler er nogle af de mest populære armbånd i dag. Lad os kigge nærmere på de forskellige aktivitetsarmbånd, man kan købe.

Aktivitetsarmbånd med pulsmåler

Et aktivitetsarmbånd med pulsmåler kan hjælpe dig med at forstå, hvordan dit helbred og kondition er. Pulsmåleren sidder inde bag remmen og måler pulsen på dit håndled.

Aktivitetsarmbånd med integreret telefon

Et aktivitetsarmbånd med integreret telefon er perfekt til dig, der er på farten. Ved hjælp af dine mobile enhed, kan du synkronisere alle dine kontaktnumre og dermed bruge dit ur som telefon.

Aktivitetsarmbånd med skridttæller

Hvis du blot ønsker at tælle dine skridt i løbet af dagen, så kan et simpelt aktivitetsarmbånd med skridttæller være lige sagen. Nogle mennesker foretrækker netop ikke alle de ekstraordinære funktioner som for eksempel måling af inaktivitet, søvnmønster osv. En simpel skridttæller koster også meget mindre end ovennævnte typer aktivitetsarmbånd.

Derfor skal du gå med aktivitetsarmbånd

Hvis du er usikker på, hvor meget du bevæger dig i løbet af dagen eller ugen, hvor høj eller lav din puls er, og hvor mange kalorier, du får brændt af, så kan et aktivitetsarmbånd med pulsmåler og skridttæller fortælle dig lige præcist, hvor meget, du får bevæget dig og hvad din puls ligger på.

Hvilket aktivitetsarmbånd skal du købe?

Køb af aktivitetsarmbånd er meget individuelt, og det varierer fra person til person, da de fleste har en idé om, hvad de gerne vil fokusere på. Nogle mennesker har blot brug for den simpleste funktion: netop skridttælleren, hvorimod andre mennesker foretrækker et multifunktionelt aktivitetsarmbånd med pulsmåler, integreret musikafspiller, søvnmåler og hele molevitten.